Sincer nu mai inteleg nimic,am stat de vorba cu un avocat si i-am explicat circumstantele in care sa produs evenimentul,i-am reprodus declaratia pe care am dat-o la politie,am fost cooperant,nu am antecedente,mi-am recunoscut fapta,am declarat ca nu cunosteam consecintele,a fost un gest necugetat,am declarat ca regret fapta,iar raspunsul lui a fost ca cel mai probabil o sa primesc o amenda...,dar daca pe viitor voi mai avea probleme verdictul o sa fie altul..
Pedeapsa minima din cate mi-a fost spus poate fi o amenda.
Pot demonstra usor atitudinea agresiva a conductorilor de tren si a organelor de politie pt ca aceasta s-a produs in prezenta a 5 amici aflati in compartiment si a unor persoane aflate in compartimentul alaturat.
Ce ma sfatuiti in acest caz pt a-mi rezolva problema si unde ma pot adresa pt a depune plangere.
Va multumesc.
Ma numesc xxx si apelez la dumneavoastra in speranta ca ma puteti indruma pt a-mi rezolva problema.Recent am fost implicat intr-o situatie in care mi s-au incalcat anumite drepturi si as vrea sa stiu caror institutii trebuie sa ma adresez pt ca persoanele care au gresit sa suporte consecintele de rigoare.
Calatorind cu trenul pe distanta Cluj Napoca-Bucuresti Nord mi-au fost solicitate biletul de calatorie si legitimatia de transport,fiind inconstient am recurs la un lucru care intra putin sub incidenta penala si pt care sunt dispus sa suport consecintele,am gasit o legitimatie de transport si am folosit-o in scopuri personale.In demersurile ulterioare am fost jignit,agresat verbal si fizic,mi s-au adus injurii,de catre seful de tren si de catre reprezentantii politiei transporturi feroviare,eu de altfel recunoscandu-mi fapta si fiind dispus sa raspund pt ea.Am fost dezinformat si retinut abuziv in mai multe statii,de catre politia transporturi feroviare,in sensul ca mi sa eliberat un act cu care mi sa spus ca pot calatorii pana la destinatie doar aratand acel act sefului de tren pt a-mi putea continua calatoria,bineinteles ca nu a fost asa.
Unde ma pot adresa pt a aduce la cunostinta aceste fapte prin care mi s-au incalcat foarte multe drepturi?
Tinand cont ca nu am antecedente penale care pot fi consecintele,pt fapta savarsita?
Aceasta fapta este trecuta in cazierul militar? Daca da,in temeiul caror articole ma pot reabilita?
Cu stima si respect.