am fost la politie cercetari penale, in ianuarie a.c., si au spus ca il vor trimite la parchet. nu au facut-o. la inceputul lui martie m-am interesat iar si tot nimic
Buna ziua! In data de 15.10.2009, dimineata, am fost oprit de politia rutiera pentru depasirea vitezei legale. Cu o seara inainte consumasem bauturi alcoolice, probabil mai miroseam asa ca m-au pus sa suflu in etilotest, care a aratat 0,69mg/l in aerul expirat. Au retinut pemisul si am fost dus la recoltarea probelor biologice, nu s-a recoltat decat una deoarece nu aveam timp sa astept o ora. Rezultatul probei a aratat ulterior, dupa ce l-am achitat eu, o concentratie de 1,25. Problema este ca mi s-a eliberat o dovada fara drept de conducere, nu s-a intocmit un proces verbal cu privire la alcoolemie, ci numai pt. depasirea vitezei, cu avertisment. Pana acum nu am primit nimic, am aflat ca dosarul nici nu a ajuns la parchet. Ce ar trebui sa fac eu in privinta asta, in conditiile in care sanctiunea se aplica de la data sentintei neluandu-se in calcul ca eu nu am avut dreptul sa conduc nici pana acum.