avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Activitate d&v

Activitate d&v

Răspuns la discuția Admitere magistratura 2010
şi cum d-ul subprefect a mai ajutat şi alţi trei colegi de-ai d-nei consilier din cadrul Instituţiei Prefectului jud. Olt să ajungă judecători aşa necondiţionat.sunt declaraţiile d-voastră, nu ale mele. Înţelegeam să mulţumiţi familiei pentru sprijin, dar unui subprefect aservit puterii, fost avocat ......asta este prea de tot.

valentinaqq, nu te mai victimiza, îţi înţeleg sacrificiile şi apreciez munca ta, dacă ai luat examenul pe meri. Eu nu am avut un punct de vedere primordial legat de dorinţa ta de a avea un copil în situaţia în care nu vei lua examenul. Ceea ce m-a intrigat a fost modul în care tu mulţumeşti SUBPREFECTULUI DE OLT căruia îi mai dai şi numele, în condiţiile în care profesia de magistrat nu este aservită politicii şi în condiţiile în care suntem scârbiţi de clasa politică, aşa că dacă vrei să dai explicaţii fă-o cu privire la ceea ce ai spus legat de SPRIJINUL ACORDAT DE CÃTRE D-UL SUBPREFECT AL JUD. OLT.
valentina mateescu, îmi pare rău că oameni ca tine ajung în astfel de posturi unde ar trebui să se supună numai legii. Din informaţia pe care ne-ai dat-o cu spijinul d-lui subprefect (bănuiesc că acolit al d-lui Băsesscu în cond. în care este suprefect în Slatina....) mă rog nu mai contează culoarea plitică......asa că d-na ,,prezident" vedeţi cum întoarceţi favorul d-lui subprefect de Olt pt. sprijinul ,,necondiţionat" pe care vi l-a acordat şi nu cred că e cazul să ne mai stresaţi pe forum cu isteriile d-voastră legate de,, vai dacă pic fac un copil" că nu ne interesează...
continuăm negresit. Aşteptăm să se mai felicite, să se liniştească puţin cei intraţi şi apoi la treabă. eu nici nu vreau să ţin cont de sărbători. deja m-am reapucat de învăţat
eu stiu că cei cu punctaj egal sunt departajaţi de vechimea avută în specialitate
cei care aţi intrat dati-ne şi nouă nişte sfaturi ca să ne ajute pentru la toamnă, nu ştiu ceva util, şi felicitări încă o dată. Bravo vouă!
felicitări celor care au intrat, eu am picat, dar mă aşteptam
apropo de cât de bine sunt pregătiţi unii magistraţi, astăzi am primit la birou o sentinţă care cuprinde considerentele de la o altă hotărâre. Ãştia nici nu se uită pe ce semnează, dar să-i mai pui să judece drept......
da în oct-nov.2010
dia_anna, spune-ne din ce te-ai pregătit la penal şi proc. pen pt că noi cei care am picat, am cam dat-o în bară la materiile astea două.