avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Activitate azir

Activitate azir

Bv. Dobric! Iesi la o miscare. Prin Crâng? pai la Timisoara ninge!
Fratilor, intre timp eu dau o clasareeeee....... De unde somaj? ca doar ai tai, Adi, mi-au trimis-o .
Dobric, ti-am mai yis eu tie cum sta treaba cu sanctiunea!!!! Si cu examenul!!! Dar..... O sa rasufli tu usurat peste vreo.....luna!!!! Cand scapi de toate emotiile. Apoi va mai fi o singura asteptare : semnarea Decretelor!
Esti mai linistit in Ardeal, cu siguranta! Din ce am tot discutat de cateva examene cu toti care-si alegeau. Singurul impediment ar fi drumul pana acasa!!! Insa, depinde de fiecare unde are casa!!
Pai daca bani de prime nu mai sunt..........
Alegzanderus, ce promotie ai fost si unde lucrezi acum?
Sunt sanse mari sa se intre cu 7 la judecatori. Oricat de secretosi ar mai fi cei care stau si nu-si arata notele, nu sunt prea multi in tara de care sa nu se afle. si la examenele trecute au scapat prea putini care sa nu fie trecuti pe liste. Oricum, dificultate ridicata de data asta! Despre procurori, ceva emotii.......
N-ai de ce. Muncesc din GREEEU.
Pt. nimarius : am scapat de emotii acum un an si jumatate!!!
Eu n-am mai aflat nimic!!!
Bravo, domnule Adrian Radu, demonstrezi că cu muncă, voinţă şi atenţie se poate lua de la prima încercare un astfel de examen. Eşti un exemplu pentru cei mulţi care vor da pentru prima dată acest examen. Adică se poate lua din prima. Ai o notă care îţi permite să speri îndreptăţit la un loc de procuror în ţara asta. Probabil că ai fi şi unul destul de bun, având în vedere capacitatea de sinteză de care dai dovadă.................