avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Activitate Daniel1971

Activitate Daniel1971

Doar mai late. Pe auto 185/65 R 14, in certificat 175/ 65 R 14, asta confera o mai mare stabilitate tehnic vorbind. Oricum pe talon mai este inscris optional 185/ 60 R 15.
Multumesc frumos pentru ajutor! Cred ca nu merita efortul sa ne judecam cu ei. Ideea este ca a fost retinut Certificatul de inmatriculare aparent fara motive. Nimic din deficientele mentionate nu pun in pericol circulatia pe drumurile publice.
Imi cer scuze. Poate m-am exprimat gresit, dar nu am vrut sa par sarcastic. Exclusiv doar cu dovada se face prezentarea la RAR. In dovada e scris CJ 10 YNV. In realitate masina e CJ 90 YNV. CJ 10 YNV este o remorca care face parte din flota.
A fost retinut certificatul de inmatriculare si masina trebuie dusa la RAR. La RAR se prezinta doar dovada, nu este necesar prezentarea procesului verbal si a raportului de control. Acestea sunt intocmite corect. Atunci se naste intrebarea cum pot prezenta alt auto la RAR? Pe dovada nu este mentionat VIN-ul masinii. Multumesc!
A fost retinut certificat de inmatriculare (parbriz fisurat, anvelope noi 185 65 R 14 in loc de 175/ 65 R 14, lumina far ceata stanga). Pe dovada de circulatie eliberata este mentionat gresit, scris de mana, numarul de inmatriculare al auto. CJ 10 in loc de CJ 90. Intrebarea care se pune este daca aceste acte pot fi anulate si care ar fi procedura. Multumesc.
DREPTURI SOTIE PENSIONAR DECES SOT PENSIONAR
Buna ziua! As vrea sa ma ajutati cu cateva informatii. Tatal meu a decedat de curand la varsta de 90 de ani. Beneficia de pensie, ajutor de refugiat si mai primea o pensie de handicap fiind incadrat in gradul I de invaliditate. Mama in varsta de 84 de ani supravietuieste, dar este imobilizata la pat neputand sa se deplaseze decat cu cadrul. In prezent beneficiaza de o pensie de 1400 de lei si de curand a primit si suma de 350, ajutorul pentru refugiati. Daca se poate sa-mi indicati ce fel de ajutor mai poate primi. Mentionez faptul ca in urma decesului au rezultat 3 urmasi. Eu, in varsta de 51, fratele meu de 65 de ani si mama. Toti suntem pensionari. Va multumesc anticipat.
DREPTURI SOTIE PENSIONAR DECES SOT PENSIONAR
Buna ziua! As vrea sa ma ajutati cu cateva informatii. Tatal meu a decedat de curand la varsta de 90 de ani. Beneficia de pensie, ajutor de refugiat si mai primea o pensie de handicap fiind incadrat in gradul I de invaliditate. Mama in varsta de 84 de ani supravietuieste, dar este imobilizata la pat neputand sa se deplaseze decat cu cadrul. In prezent beneficiaza de o pensie de 1400 de lei si de curand a primit si suma de 350, ajutorul pentru refugiati. Daca se poate sa-mi indicati ce fel de ajutor mai poate primi. Mentionez faptul ca in urma decesului au rezultat 3 urmasi. Eu, in varsta de 51, fratele meu de 65 de ani si mama. Toti suntem pensionari. Va multumesc anticipat.
Buna ziua !
Ce solutie imi dati pentru a rezolva litigiul cu angajatorul. Am observat de mai multe ori ca orele suplimentare nu mi-au fost platite. Ultimul raspuns al angajatorului a fost ca au uitat sa plateasca. Vorbim despre 24 de ore suplimentare.
Răspuns la discuția Dreptul muncii
Multumesc.
Răspuns la discuția Dreptul muncii
Si cea deasemenea rezultata in urma pensionarii.