Adrian.Tudor a scris:
Inainte de a lua un bun in asigurare trebuie vazut in ce stare se afla. In cazul dv., daca masina este in stare buna , nu are pete de rugina, nu prezinta deformari ale caroseriei, nu are geamuri crapate etc. aceste lucruri se consemneaza intr-un document numit " inspectie de risc". Daca pe parcursul derularii contractului veti solicita despagubiri pt. unul din elementele consemnate in inspectia de risc veti fi refuzat. Cred ca acest lucru s-a intamplat si in cazul dv.Daca aceasta inspectie nu s-aefectuat este in beneficiul dv., pt. ca puteti cere despagubiri.
Aceasta inspectie nu s-a efectuat.
Am fost azi.. si mi-a refuzat dosarul pe motiv ca vopseaua este uzata, ca aveam o mica parte in care mi s-a desprins vopseaua pe portbagaj( s-a umflat vopseaua, nu rugina). M-am certat putin cu ei.. ca daca era vopseaua uzata de ce mi-au mai facut Casco,la care imi zic ca nu am facut casco la ei.. am facut la un broker... da atata timp cat acel brocher este reprezentatul lor nu esti ca si cand as face la ei?
Mi-au zis ca cine stie ce intelegere am eu cu brokerul( eu in ziua in care mi-am facut casco l-am vazut pentru prima data in viata mea) si ca o sa aibe ei o vorba cu el, dar acest fapt nu ar trebui sa ma intereseze pe mine nu? Eu cu omniasigul am contract nu cu brokerul...
Le-am zis ca o sa ii dau in judecata si ma duc si la presa.. si pana sa ma duc la masina am avut ceva treaba.. cand ajung la masina.. erau toti agenti lor in jurul masinii mele analizando ...
A ramas ca o sa imi trimita in scris maine refuzul de plata cand o sa le vina juristul.
In cazul de fata ce am de facut? Care ar fi urmatorul pas? Sa contactez un avocat si sa`i dau in judecata? Si apropo de avocat.. un avocat bun in asigurari din craiova imi recomandati?