avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate mouse20

Activitate mouse20

ciocan remus valentin a scris:

Daca crezi ca te afecteaza psihic asa de rau ,fa tot posibilul si da uitarii acea fata (femeie), acel rival al tau. Cu putina ambitie (sau mai multa) apucate de alte jocuri sunt o gramada,poate unele mai interesante.Da dovada de putina maturitate,priveste inainte,fa ceva schimbari radicale si te POTI AJUTA SINGUR>

cred ca m-am exprimat gresit, eu am trecut mai departe, am logodnica ma insor in max 1 an,iar in leg cu jocul eu am mers si acolo cat de departe de el,dar el imi pune bete in roate,nu eu trebuie sa dau dovada de maturitate si el e cel care trebuie sa faca acest lucru, eu nu il privesc ca pe un rival, el o face, ideea este ca eu numai joc in judet ,joc in judetul vecin ca sa nu zica ca ma duc la jocurile lor ......deci ce este de facut ca sa pot sa scap de el si sa ma lase in pace
salut sunt alin si am 25 de ani sunt din timisoara si am si eu o problema
ca intodeauna la mijloc e vorba de o fata,acum 5 ani ne-am despartit (a fost vb de o despartiere urata,certuri , mi-a taiat venele, a primit o palma de la mine mai tare) nu s-a ajuns la politie sau altceva, fiecare ne-am continuat viata, dupa 3 luni tipa s-a intors la mine, si in acelas timp umbla cu inca unu si au existat divergente intre tipu cela si eu , dupa 2 saptamani de "distractie" sa zic asa am terminat-o cu ea.
In fine .... dupa 4 ani adica anul trecu prin vara am inceput sa joc un joc numit airsoft
[ link extern ]
m-am interesat de regulament, echipament de protectie si tot ce am nevoie,am fost la 2 jocuri cu niste baieti si dupa am aflat ca juca respectiva fata si respectivul individ. tipu mi-a interzis ca sa joc cu ei, a iesit scandal mare pe terenul de joc , am fost palmuit si pe deasupra am fost acuzat in public de el ca o hartuiesc pe ea si pe el, neavand dovezi, si cand l-a rugat ca sa se duca la politie cu dovezi ca sa pun plangere de hartuire, s-a enervat tipu si a urmat o serie de palme.
plangere nu pot sa ii pun pentru ca martori care au fost de fata o sa puna de partea lui, mi s-a interzis ca sa merg la jocurile lor, asa am facut nu merg la jocurile lor, merg cu alti baieti, ce a facut el ....
toti baieti care vin sa joace cu mine le interzice ca sa joace cu ei , a luat legatura cu echipele din arad (3 echipe) , mi s-a restrictionat accesul de la forumul echipelor si mi s-a zis ca nu am dreptul ca sa intru pentru ca el le-a zis ca eu il hartuiesc pe el, eu nu fac nimic,si fac tot polibilul ca sa pot sa il evit dar el ma ataca , o sa ajung ca sa merg seara intr-un restaurant si o sa mi se zica ca sa ies de catre patron ca el e acolo si nu pot cina acolo ca el nu poate sa treaca peste faptul ca fata cu care este a fost femeia mea inaintea lui si ca ea l-o mintit si ca a venit la mine dupa acele 3 luni dupa cum am zis mai sus

astept un raspuns ce este de facut ,pur si simplu ma termina psihic, vreau si eu drepturile mele ......

rog un admin daca nu am postat in locul unde trebuie sa-l mute la categoria corecta