Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.
1. Locuiesc in chirie si am abonament al unui furnizor, sa il numim "firma 1", pentru internet si televiziune. Abonamentul de televiziune l-au platit colegii de apartament. Eu neavand televizor am contribuit doar la abonamentul pentru internet.
2. Colegii si-au cumparat locuinta si s-au mutat. Cu noua mea colega de apartament nici una nu avem nevoie de abonamentul de televiziune si din acest motiv dorim sa renuntam la abonamentul "firmei 1", deoarece ei nu furnizeaza internet, doar in cazul in care esti abonat si la TV.
3. Ne-am hotarat sa incheiem contract cu un alt operator de internet, fie aici numit "firma 2".
4. La "firma 2" mi s-a zis, ca nu se poate, deoarece nu au acord din partea administratorului si presedintelui de bloc.
5. Azi am vorbit cu doamna presedinte de bloc, careia ii pare foarte rau, desi dupa spusele ei, mai multe persoane din bloc au vorbit cu ea spunandu-i ca doresc sa treaca la "firma 2", dar nu este in contiunuare de acord, invocand faptul ca cu ocazia instalatiei cablurilor se sparg peretii. Si fiind vorba de un bloc cu zece etaje, “iti dai sema ca ar sparge peretii de la parter pana la zece!...”.
Desi am incercat sa o conving ca am dreptul de am-i alege furnizorul, si nu inteleg de ce ar trebui sa platesc pentru un serviciu pe care nu il folosesc, am ramas cu parerea de rau din partea dansei.