OUG 50 elimina comisionul de rambursare anticipata, din cate am inteles., pentru creditele cu dobanda variabila. Ce inseamna totusi o dobanda variabila? Daca dobanda se modifica numai la anumite intervale de timp (de ex. 12 luni), ea va fi considerata fixa in aceasta perioada?
V-as fi extrem de recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu urmatoarea nelamurire:
Sotul meu a intentat divort si a solicitat desfacerea casatoriei din vina mea, precum si incredintarea copilului minor (are trei ani).
Eu vreau sa cer divortul din vina lui si incredintarea copilului mie. Am inteles din ce-am gasit pe forumuri ca e necesara o cerere reconventionala. Daca fac cererea reconventionala mai e nevoie de intampinare? Sau le pot face prin acelasi document intitualat Intampinare - cerere reconventionala?
Pentru cererea reconventionala trebuie sa depun extras de pe certificatul de casatorie sau e suficienta o copie simpla? La fel, certificatul de nastere al copilului trebuie legalizata copia? (originalele sunt la el)
O ultima intrebare: cererea reconventionala unde o depun? la registratura instantei sau, ca si cererea de divort, personal judecatorului de serviciu?
Va multumesc pentru eventualele raspunsuri. Am mare nevoie de ajutor.