avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate Rhodos

Activitate Rhodos

Am incheiat un antecontract de vanzare -cumparare obiectul contractului fiind achizitionarea unui apartament in faza de constructie,moment in care am achitat o parte din pretul apartamentului,urmand ca la o data ulterioara,respectiv cand constructia(blocul) va fi terminata de ridicat,urmand conform antecontractului de vanzare -cumparare sa mai achit inca o parte din pretul apartamentului,iar la terminarea apartamentului respectiv predarea apartamentului cand va avea CF sa achit diferenta de bani.Am achitat prima transa,iar inaintea termenului de plata a celei de a doua transe de bani din pretul apartamentului,am depus o cerere firmei constructoare,solicitand in cerea respectiva amanarea celei de a doua transe,pana la predarea apartamentului,si plata transei a doua odata cu transa finala.Cererea a fost semnata si aprobata, de catre persoana imputernicita prin procura notariala autentificata la Birou Notarial Public.In procura notariala se mentioneaza ca mandatarul va putea semna orice act oriunde va fi necesar semnatura sa fiind pe deplin opozabila mandantului,pe scurt,mandatarul va putea face tot ceea ce mandantul ar face,fara ca cineva sa-i poata opune vreo limitare.,impreciziune,ori imperfectiune a mandatului.Cererea a fost semnata si aprobata de catre mandatar, ca plata transei a doua sa se faca odata cu plata a celei a treia si ultima transa,dar nu are numar de inregistrare si nici stampila firmei,ci are aprobarea,data,si semnatura persoanei imputernicita la acea vreme.Intre timp persoana care fusese imputernicita ca mandatar,sa semneze orice act,oriunde va fi necesar fara ca cineva sa-i poata opune vreo limitare, a plecat din acea firma,iar eu m-am trezit acasa cu o instiintare de reziliere a antecontractului de vanzare cumparare,nerecunoscindu-mi acea cerere aprobata ,datata,si semnata de catre persoana care a plecat din firma. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns cum as putea sa procedez pentru ca sa mi se recunoasca de catre reprezentantii firmei constructoare,acea cerere care a fost aprobata.Se poate cu cerere de chemare in judecata,sau plangere la politie si apoi politia sa inainteze judecatoriei cauza.Eu vreau doar sa mi se recunoasca veridicitatea acelei cereri aprobate,pt ca sa pot achita la final asa cum am cerut si mi s-a aprobat.Va rog ajutati-ma cu un sfat. Va multumesc.