avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Activitate DAN XXS

Activitate DAN XXS

Discuție permis nul
Am permis din 2000 obtinut la IPJ OLT.Din 2003 mi-am schimbat domiciliul in Pitesti-Arges.Dupa obtinerea noii carti de identitate am mers sa schimb si permisulde conducere insa mi s-a spus ca trebuie sa merg la Olt sa fac o cerere pentru ca cei de acolo sa trimita fisa permisului la Arges.Dupa ce am facut aceasta cerere nu m-am mai dus sa schimb permisul.Eu m-am dus sa schimb permisul saptamana asta pentru ca expira in mai, insa la depunerea actelor la Arges mi s-a spus ca permisul meu figureaza nul in calculator inca din 2003 probabil pe motiv de schimbare a domiciliului dintr-un judet in altul fara ca eu sa fiu instiintat in aceasta privinta.Cei de la Arges mi-au retinut dosarul de preschimbare insa nu si permisul obtinut la Olt fara ca sa imi dea vreun act oficial prin care sa tiu daca pot conduce sau nu autoturisme.Mentioonez ca eu in aceasta perioada nu am comis nici o infractiune care sa duca la o eventuala actiune in instanta in baza careia sa se poata anula permisul.Intrebarea mea este daca pana la solutionarea cazului pentru ei mi-au spus ca o sa ma anunte telefonic, eu pot conduce autoturisme pe drumurile publice din Romanai cu permisul pe care il detin in acest moment.
Va multumesc si v-as ruga un raspuns astazi ca sa stiu ce fac in aceste zile de sarbatoare.