avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Sa stiti ca in Romania basmele sunt mai crezute de oameni decat lucrurile adevarate.
Nu inteleg de ce va suparati...
Doar nu v-ati nascut ieri...
Pai cum sa nu te superi cand:
- pierzi cate 22-23 pe drum
- nu reusesti sa dormi, => zoombie
- 2 zi de lucru pierdute (noroc ca sefu' m-a inteles de data asta..)
- si cu toate astea mai primesti si incredibila veste cum ca procesul se amana.
M-am mai lovit de `rahaturi` tipice statului romanesc (in special birocratie), dar asta deja le intrece pe toate. Si acum ma simt slabit, ma doare capul,etc dupa drumul asta.
r.gabi v-am inteles, nu contest ca ceea ce ziceti dvs. nu e corect. Pur si simplu sunt uimit cand vad cata indiferenta si nesimtire exista.
Idea e ca au declarat vreo 18 persoane. Stiu ca inculpatul postase pe mai multe forumuri.
Daca eram din Bucuresti chiar nu era o problema sa vin de mai multe ori.. dar asa cand stai la o distanta asa mare sunt mai multe probleme. De aia ziceam ca poate reusesc cumva sa vorbesc cu ei si sa ma inteleaga ca vin de departe si ca informatiile ce le pot da poate le poate da alt martor local.
Partea amuzanta e cand inspectorul/politia iti spune ca nu trebuie sa te prezinti in instanta (am intrebat) :). Am vorbit si cu alt martor ce a venit la acelasi proces si lui i-a spus acelasi lucru (era din alta locatie).