avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate snoo

Activitate snoo

Răspuns la discuția divort in olanda
snoo a scris:

snoo a scris:

jaco a scris:

daca se poate sa trimiteti utilizatorului : SNOO, pe adresa de mail, alta decat i-am trimis eu mesaj privat de aici de pe forum( poate nu mai are timp sa citeasca), ce dvs aveti rugamintea daca as putea sa iau legatura cu ea in Olanda; acum sunt si eu in aceeasi situatie ca aceea pe care ea a anuntat-o ! si chiar nu stiu ce DREPTURI AM ! inca nu stapanesc limba si sunt inactiva economic in Olanda, iar sussinerea financiara o am de la sotul meu olandez !

multumesc anticipat

toate cele bune

B-)B-)

#-o

vai cad de greu am dat de tine,,, te pot ajuta in aceasta problema , avand in vedere experienta ce am acumulat-o in ultimul an ,, dar ar trebui sa avem o discutie privata id-ul meu de mess ti-l pot da -- rodyilu@yahoo.com,,
succes si te astept :stunned:
snoo a scris:

jaco a scris:

daca se poate sa trimiteti utilizatorului : SNOO, pe adresa de mail, alta decat i-am trimis eu mesaj privat de aici de pe forum( poate nu mai are timp sa citeasca), ce dvs aveti rugamintea daca as putea sa iau legatura cu ea in Olanda; acum sunt si eu in aceeasi situatie ca aceea pe care ea a anuntat-o ! si chiar nu stiu ce DREPTURI AM ! inca nu stapanesc limba si sunt inactiva economic in Olanda, iar sussinerea financiara o am de la sotul meu olandez !

multumesc anticipat

toate cele bune

B-)B-)

#-o

jaco a scris:

multumesc anticipat

toate cele bune

B-)B-)
Răspuns la discuția divort ro-nl
multumesc d-l DanDaniel,pe acest site am gasit ceea ce am dorit ,consiliere juridica de la avocat roman stabilit iin olanda
o seara buna va doresc si inca o data multumiri.
multumesc
deci trebuie sa-mi angajez un avocat de aici si daca se poate sa stie si limba romana :((
dar spuneti-mi daca stiti ceva despre ce spune legea olandeza in situatia cazului meu,avand doar 1 si 3 luni de convietuire,sau cel putin un site sau ceva asemanator unde m-as putea informa
cum se procedeaza la transcrierea certificatului de casatorie?
domiciliul meu actual este in olanda,impreuna cu sotul.
mentionez ca am si copilul meu aici la scoala.:(
luiza2008 a scris:

Casatoria a fost incheiata in Romania sau Olanda?

in olanda:))
Discuție divort ro-nl
sunt cetatean roman casatorita de un an si 3 luni cu un cetatean olandez
in cazul unui divort am aflat ca se aplica legea olandeza
cum ma pot documenta ce spune aceasta lege ,tinand cont de faptul ca nu stapanesc inca limba si sa consult un avocat de aici e f costisitor si ei nici nu stiu daca ma vor intelege,
va rog dati-mi o solutie
cu multumiri anticipate:((