avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Activitate MIHAI39

Activitate MIHAI39

Kyandra a scris:

OUG 1/2010 spune ca in 2010 nu se mai platesc drepturile/sporurile salariale stabilite ilegal prin CCM/AC (cum este si prima de vacanta la contractuali, in conceptia legii 330), asa ca...#-o

Nu stiu daca sa rad sau sa-mi dau cu capul de zid cum mi se sugereaza. Deci sa inteleg ca in tara lu peste prajit anumite prevederi dintr-un contract colectiv de munca incheiat la nivel national devin printr-o alta lege ilegale? Mai exact daca in prezent se stabilesc unele drepturi prin documente incheiate la nivel national la anul pot fi trecute in ilegalitate:O? Doamne dar cat iubesc eu tara asta. Ptiu!
Hristos a inviat !
Daca inteleg bine, personalul contractual are totusi dreptul conform art.59 la o indemnizatie de concediu ? Intreb pentru ca lucrez in administratia locala, sunt incadrat ca personal contractual, iar functionarii primesc aceste prime cu toate ca volumul de munca si raspunderea lor este egala cu a mea eu fiind incadrat ca personal contractual. Am facut o cerere de acordare a acestei prime dar am primit un refuz. Asta inseamna ca n-o sa primesc absolut nimic?