avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Activitate andruta08

Activitate andruta08

Răspuns la discuția Persoane la intretinere
aveti dreptate si abia astept sa ii dau peste nas.dar daca ma trezesc ca-l trece la intretinere cum sa procedez corect din pct de vedere legal?v-am spus am fost terorizati acum un an de aceeasi problema cu cumnata mea si luna de luna le aducea adeverinte si tot faceau urat.
Răspuns la discuția Persoane la intretinere
Ma gandeam si eu sa ii anunt cand pleaca de la mine sa vedem daca le convine.Culmea este ca si eu dorm la el 5-6 nopti pe luna dar la el nu face nimeni scandal.Deci se compenseaza insa lucrul acesta nu-l vede nimeni.Oricum acum ca cunosc regulile sunt mult mai indarjita sa le dovedesc ca am dreptate.
Răspuns la discuția Persoane la intretinere
va multumesc frumos! acum stiu ce am de facut.sa aveti o zii superba!
Răspuns la discuția Persoane la intretinere
La fel am patit si cu prietena fratelui meu pana ce sa mutat in final la mine.Ma ameninta ca-l va trece la intretinere pentru ca il vad pe aici.M-au pus sa aduc dovada ca e trecut la el dar tot nu ne lasa in pace.ei vor ori sa-l treaca ori sa nu mai vina deloc in vizita.
Buna ziua!Am si eu o nelamurire:prietenul meu doarme la mine din cand in cand insa este trecut la intretinere la el acasa.ce masuri pot lua in cazul in care va fii trecut si la mine la intretinere caz in care el va figura in 2 locuri.nu cunosc regulile si ma intreb cu ce pot dovedii eu ca am dreptate?va multumesc!