am facut deja contestatie si pot merge sa imi ridic permisul de conducere,avocatul a spus ca procesele verbale nu sunt bine facute si ca daca sa stabilit ca e culpa comuna nu trebuia sa imi retina permisul.dupa cum am mai spus politia nu a facut cercetari ci doar pe baza declaratiilor noastre a intocmit procesele verbale.intrebarea mea este totusi pe ce baza ma sanctionat politistul?cum sa stabilit ca e culpa comuna,si ca soferul celalalt si-a dat acceptul de plata eu nu
accidentul sa produs pe un drum in afara localitatii,ma angajasem intr-o depasire absolut legala cand autoturismul din fata mea a vrut sa vireze la stanga pe un drum secundar dar fara a se asigura ca eu eram deja in depasire,l-am lovit in partea stanga roata masinile fiind grav avariate dar fara victime.cum celalalt sofer nu a recunoscut fapta desi si-a dat acordul pentru plata dauna ,politia a stabilit culpa comuna si mi-a retinut doar mie permisul,celalalt sofer a primit doar amenda.si s-au intocmit doua procese verbale,e normal asa ceva?si pe ce baza am fost sanctionata pentru depasire neregulamentara?avem poze de la accident credeti ca am sansa de castig la proces?