avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Activitate a.s

Activitate a.s

Răspuns la discuția accident cu culpa comuna
nu avea cum sa fie amiabil atata timp cat eu stiu ca nu am avut nici o vina si celalalt sofer nu a vrut sa recunoasca vina lui
Răspuns la discuția accident cu culpa comuna
am facut deja contestatie si pot merge sa imi ridic permisul de conducere,avocatul a spus ca procesele verbale nu sunt bine facute si ca daca sa stabilit ca e culpa comuna nu trebuia sa imi retina permisul.dupa cum am mai spus politia nu a facut cercetari ci doar pe baza declaratiilor noastre a intocmit procesele verbale.intrebarea mea este totusi pe ce baza ma sanctionat politistul?cum sa stabilit ca e culpa comuna,si ca soferul celalalt si-a dat acceptul de plata eu nu
accidentul sa produs pe un drum in afara localitatii,ma angajasem intr-o depasire absolut legala cand autoturismul din fata mea a vrut sa vireze la stanga pe un drum secundar dar fara a se asigura ca eu eram deja in depasire,l-am lovit in partea stanga roata masinile fiind grav avariate dar fara victime.cum celalalt sofer nu a recunoscut fapta desi si-a dat acordul pentru plata dauna ,politia a stabilit culpa comuna si mi-a retinut doar mie permisul,celalalt sofer a primit doar amenda.si s-au intocmit doua procese verbale,e normal asa ceva?si pe ce baza am fost sanctionata pentru depasire neregulamentara?avem poze de la accident credeti ca am sansa de castig la proces?