Trebuie sa merg sa platesc la IML cate 165 Ron pentru fiecare (adica 4 la numar , in total 660 Ron) ,insa nu am bani inca , ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc
referitor la cazul prezentat mai sus,am primit abia acum dupa 6 luni de la accident raspuns de la politie si mi-au spus sa platesc certificatele medico-legale a tuturor persoanelor incluse in accident inclusiv al meu .Intre timp cele doua victime s-au razgandit si au depus plangere penala impotriva mea cerand daune morale mult mai mult decat am vrut eu sa ne impacam.Intrebarea mea este cat ar putea sa-mi ceara prin tribunal daune morale daca ei initial nu au avut nici o zi de spitalizare din momentul accidentului insa mai apoi m-au avertizat ca dupa o luna si jum. au fost la alt spital in alt oras pt.alte analize chipurile ca ar avea legatura cu accidentul.Tin sa precizez ca in ziua accidentului ni s-au acordat primele ingrijiri la urgenta in oras si dupa cca.2 ore toata lumea a fost la sectia de politie pt. procesul verbal pt. ca nici unul nu aveam decat cateva zgarieturi si medicii au spus ca nu e nimic grav pt. internare.Toti am primit foaie la mana de la spital ca putem pleca acasa ca nu sunt decat leziuni minore.
pe data de 25-11-2009 am facut un accident prin neacordarea prioritati de dreapta in nmasina mea eram eu cu sotia in cealalta masina erau doua persoane si ele sot si sotie.
A venit la fata locului in urma acidentului tot tacimul salvarie, politie, Smurd...plus ca se stransese lumea ca la circ.
Ma dau jos din masina imediat dupa accident in acelasi timp au iesit totzi din masini, si sotia mea si cei 2 din masina lor.
Masina lor a fost avariata destul de grav .au venit la fata locului si o persoana care a masurat cat am franat eu ... aveam cam 8m de frana.
Dupa constatarea accidentului si dupa ce am suflat in fiola nea dus pe toti la spital sa vada daca nu avem ceva leziuni interne.
Si pe noi soferi am recoltat probe de sange.
Dupa tot tamtamul de la spital imediat am fost la sectia de politie sa dam declaratii (toti patru).
Si uite ca un domn politist ma anuntat ca mi-a facut dosar penal pentru vatamare corporala (desi nimeni dintre noi nu a avut nimic)
Si uite ca dupa ce a trecut atata timp am fost la secrtia de politie sa-mi ridic permisul care i-mi fusese suspendat pebtru 3 luni.
Acolo mi-au spus ca nu il vad decat dupa solutionarea dosarului.
Stau si eu si ma gandesc ca prostu ...pai daca dosarul se solutioneaza peste 1 an eu ce fac?
cel cu care am facut accidentul prima data a spus ca nu are nici o pretentie ..Marog dupa ce vorbise cu ai lui sa gandit sa-mi ceara 50 de milioane .
si eu i-am spus frate am o droaie de copii acasa ce i-mi cer tu.... pai ce sa ii dau prafu de pe toba ca bani nu am.
Cineva care stie sa ma indrume cum fac sa-mi dea astia permisul?