avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Activitate bebetg

Activitate bebetg

Răspuns la discuția ajutor
Si totusi, cum vor ei sa-si recupereze creanta in conditiile in care firma nu mai exista? Am fost sunat de un reprezentat Coface acum o luna si i-am explicat situatia. A spus ca va solicita oprirea actiunii de recuperare. Azi am fost din nou la Romtelecom si mi-au spus ca inca apar in evidentele lor ca debitor. :-/
Discuție ajutor
Buna ziua. Va cer ajutorul la o problema cu care ma confrunt zilele acestea.
In ianuarie 2009 am deschis o firma cu sediul in Tg Jiu. Catre sfarsitul lui februarie am deschis un punct de lucru al aceste firme intr-un oras din apropiere (Tg Carbunesti).La acest punct de lucru am incheiat cu Romtelecom un contract pt furnizarea serviciilor de telefonie fixa si internet pe o perioada de 2 ani.
Datorita situatiei financiare dificile, firma a intrat in iunie 2009 in insolventa.si punctul de lucru a fost inchis in aceeasi luna. Firma a fost apoi radiata la inceputul acestui an.Datorita neglijentei, #-ocontractul cu Romtelecom nu a fost reziliat. Zilele acestea am sunat la ei ca sa intreb care mai e situatia contractului. Mi-au raspuns ca am fost deconectat de la retea din octombrie 2009 si ca am de platit o factura finala in valore de 1000 lei.Cum as putea sa scap de plata penalitatilor de intarziere sau altfel de debite accesorii si sa platesc doar facturile principale, avand in vedere ca factura lunara nu depasea 30 lei si ultima factura am platit-o in iunie. Orice sfat mi-ar fi de mare ajutor. Multumesc