lucrez la o institutie de stat care in urma "crizei" s-au hotarat sa faca restructurari.
La Oficiul nostru organigrama cuprindea 15 angajati..s-a hotarat sa ramana doar 9.
Seful de oficiu fiind angajat de 6 luni a dispus ca evaluarea personalului sa fie facuta de 2 dintre colegii mei care erau in aceeasi situatie- sa fie si ei pe lista de persoane concediate. Toti colegii mei au semnat lista de criterii de evaluare mai putin eu care imediat cand s-a primit decizia restructurarii am intrat in concediu medical (am fost fortata de imprejurari deoarece eram sigur pe lista - 50% reprezenta evaluarea si 50% conditia sociala- oricat de bine mi-am facut treaba la locul de munca, nu conteaza, faptul ca sunt singura si fara obligatii m-a tras inapoi la punctaj..... am vrut sa mai aman plecarea pentru ca in perioada aceasta se gaseste greu un alt loc de munca). S-a terminat si concediul medical si am primit dispozitia.
Intrebarea mea este daca au procedat corect? (mie una mi se pare discriminare)
Se merita sa actionez in instanta? (e pierdere de vreme si de bani sau chiar as putea rezolva ceva?)