lucrez cu contract individual de munca, pe durata nedeterminata, in functia de referent cu grad superior. pot solicita acest concediu ?? care ar fi perioada maxima, ce-mi poate fi acordata ? va multumesc.
lucrez intr-o agentie judeteana ANAF,si as dori sa-mi i-au ,concediu fara plata 1 an de zile sau chiar mai mult.
nu am solicitat pina acum acest lucru, si nu stiu care este legislatia in acest sens.
care ar fi procedura ?
va multumesc.
va multumesc,inteleg si e clar ca asemenea suspendare se face numai la cererea angajatului.
dar va rog sa-mi spuneti,daca e posibil,la ce perioada maxima(de concediu neplatit)de suspendare, are dreptul sa ceara angajatul public ?
am inteles bine,6 luni ?? va multumesc ,ptr. insistenta mea.
buna seara,
va rog respectuos sa-mi raspundeti,care este durata maxima, de concediul fara plata,ptr.un salariat din ANAF.
acest concediu poate fi aprobat, sau este la latitudinea directorului unitatii judetene ?? va multumesc.
buna seara,
va rog sa-mi spune-ti ,daca un somer termina cele 15 luni de indemnizatie si nu gaseste un loc de munca,el poate beneficia de altfel de sprijin din partea AJOFM??
Va multumesc.