avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate andrei98

Activitate andrei98

De curand am achizitionat un autoturism de la o persoana,adus din Germania,cu numere de Germania(nu provizorii). Am toate actele la ea(brief mic,mare,carte service,etc.),dar singura chestie care ma ingrijoreaza este contractul de vanzare-cumparare. Cand a fost intocmit,acea persoana a trecut la vanzator numele germanului iar la cumparator,al meu,cu motivul ca e mai bine asa ca sa nu mai umblu eu pe drumuri dupa alte acte(eu mai naiv si fiind si un pic grabit am trecut cu vederea chestia asta...prima achizitie auto). Am o copie de pe contractul de vanzare -cumparare al lui cu acel neamt din actele masinii iar masina este radiata(este o stampila si data radierii pe acel brief mic) .

Am facut un drum la RAR pentru o verificare(sa nu fie furata) si totul a fost bine...am primit un certificat de autenticitate si talon al masinii romanesc.

Acum doresc sa fac o cerere pentru numere provizorii(romanesti) si as vrea sa stiu daca as putea intalni dificultati in chestia asta datorita acelui contract de VC.

As fi foarte recunoscator daca m'ati ajuta. Multumesc