avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Activitate Marya22

Activitate Marya22

Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
@ghostinthe_night

As putea sa-ti spun ca sunt foarte la curent cu noile modificari legislative si ba mai mult decat atat si citesc cu atentie si stiu despre ce vorbesc. De unde mi-ai dat tu mie citire exista si punctul III care spune ca prevederile de la punctul II nu se aplica avocatilor stagiari ce au sustinut examenul in sesiunea Noiembrie 2010.
Asa ca data viitoare cand vrei sa sfatuiesti pe cineva sa se intereseze mai bine, citeste mai bine si fii cu adevarat bine documentat.
@ghostinthe_night : Cursurile INPPA le urmeaza avocatii stagiari din anul 2 de stagiatura nu cei proaspat intrati.Trebuie sa ai un an vechime ca sa te poti inscrie la INPPA. In sensul asta nu exista nicio problema pentru cei care inca isi asteapta rezultatele..

"Institutul Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor
Centrul Teritorial Cluj

A N U N Ţ

ÎNSCRIERE CURSURI INPPA STAGIARI 2011

Înscrierile pentru anul de pregătire profesională iniţială 2011 organizat de I.N.P.P.A. se fac în perioada 3 – 31 ianuarie 2011.

În anul de pregătire profesională iniţială 2011 pot fi admişi avocaţii stagiari care fac dovada efectuării unui an de stagiatură calculat de la data înscrierii în evidenţele (pe tabloul) baroului până la data de 28 februarie 2011 inclusiv.

Avocaţii stagiari care au fost declaraţi respinşi ori nu s-au prezentat cel puţin o dată la examenul de definitivare în profesie vor putea fi admişi numai cu acordul scris al consiliului baroului din care fac parte."
@ionut_popescu1986: Mi se pare de un mare prost gust sa critici faptul ca unii se bucura pentru reusita lor mai mica sau mai mare in functie de fiecare persoana si de ceea ce isi doreste fiecare pentru viitorul sau. Faptul ca tu il consideri "un amarat de examen"(ceea ce ma face sa cred ca nu ai intrat, in orice caz pseudonimul tau de ionut popescu,un fel de john doe autohton, nu e pe lista de la cluj.., deci asta ca ai fost sau nu admis e o treaba foarte relativa) nu inseamna ca asta reprezinta pentru toata lumea...A, ca nu este la fel de greu ca un examen de admitere la inm, asta o stie toata lumea..In fine...Felicitari celor admisi, succes celor care isi asteapta inca rezultatele si incredere si multa putere de munca celor care vor sustine in viitor examenul!
Peste tot s-a corectat incrucisat, datorita faptului ca au dat mai multe barouri grupate si in comisiei de corectura au intrat membrii din fiecare barou participant.:)