Va multumesc pentru raspunsul dvs ., politia am mai chemat-o , dar cu mai mult de o atentionare verbala nu s-au ales . Cat despre proces.. sincer, nu imi pot permite financiar.
Oare asociatiile de animale sau Primaria, a carui imobil ii apartine nu ar trebuii sa faca ceva ? Daca da, care ar fii caile ?
Va scriu cu disperare deoarece nu stiu cum sa fac in urmatoarea situatie delicata in care ma aflu : locuiesc la curte,intr-o zona foarte buna a Bucurestiului, vecinii mei cu care locuiesc intr-o casa nationalizata tip vila impartita pe bucati detin urmatoarele animale : caini ,pisici,iepuri,gaini..toate aceste creaturi ma deranjeaza auditiv noapte si zi cat si olfactiv in sensul ca degeaba stau eu la curte daca nu poti iesii ca omul sa stai la o cafea sau mai stiu eu ce ca lesini de miros.
Apoi , mai este si o alta problema : unul din ei( singurul legat ) este rasa agresiva, restul mai mult sau mai putin comunitari, agresivi mai mult sau mai putin, dupa cum li se nazare, uneori sar sa ma muste, alteori nu.
Am citit un subiect pe aceasta tema din care am inteles ca legal , nu poti face nimic impotriva zgomotului,dar persoana in cauza era vecina cu cei ce aveau caini, nu locuiau in aceeasi curte, sper ca in cazul meu sa stea altfel problema .
Am facut reclamatie la Primarie , care mi-au trimis o hartiuta prin care ma instiintau ca au fost, au verificat si este totul ok ..
Eu ma intreb, nu exista o limita ? chiar poti face crescatorie ? eu auzisem ca le trebuie si acordul nostru, daca da, nu l-au cerut. Ce pot face ? Nu am nimic impotriva cu animalele, am si eu o pisica si inteleg iubitorii de animale, dar ei au deja peste 11 in total. Nu poate venii nimeni la mine neanuntat ca risca sa fie sfasaiat, cand plecam la munca dmineata ,trebuie sa o facem tiptil, ca daca se dau cainii sa ne muste , ies posesorii si fac scandal , tot ei.. samd.
Astept sfaturile dvs. , mentionand ca un acord verbal intre noi si vecini este imposibil.