Exista posibilitatea anularii procesului verbal daca data din procesul verbal nu coincide cu data din dovada certificatului de inmatriculare?
Pot cere reducerea pedepsei de suspendare a dreptului de a mai conduce daca am numai 8 luni de practica? Daca da care sunt pasi de optinere a acestei reduceri?
Dar daca eu merg si imi retrag plangerea la urmatoarea infatiseare care este in luna mai, pot sa imi ridic permisu pe 10 06 2010? Sau nu se mai poate retrage plangerea.Cu mentiunea ca eu nu lam luat de la politie pe baza certificatului de grefa.
Buna seara!!!
Am si eu o intrebare daca se poate sa ma ajute cineva?
Acum o luna si ceva mai exact pe 10 03 2010 in urma unui incident in trafic (o tamponare usoara) am ramas fara permis si talon din cauza ca la fata locului a aparut in domn` politist care ma trimis la o expertiza itp de unde sa dovedit ca sistemu de franare este defect.
Intrebarea mea este:
Daca am depus plangere impotriva procesului verbal si aceasta plangere este respinsa eu imi recuperez permisu la 3 luni dupa ce hotararea ramane definitiva? Adica la 3 luni dupa ce se termina procesul?
Mentionez faptul ca nu am scos permisul pe baza certificatului de grefa si nu am condus timp de o luna si ceva.
Ce sanse exisista pentru ca eu sa imi recuperez permisu pe 10 06 2010?