avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Activitate pitulanu

Activitate pitulanu

sau nu stiu eu am spus mai multe in prima intrebare a ma aia astept sfaturi mai multe si chiar sunt interesat de un avocat bun care sa rezolve cazul si sa solicitati daune
nerespectarea fisei postului si abuz be putere
am fost sa discut cu cei de la firm si nu am ajuns la nicio intelegere va rog frumos invatatima ce trebuie sa fac mai departe pt ai da in jidecata pt abuz in serviciu pt ca nu au tinut cont de litera legi
Art. 15. [cauza contractului de munca]
Este interzisa, sub sanctiunea nulitatii absolute, încheierea unui contract individual de munca în scopul prestarii unei munci sau a unei activitati ilicite ori imorale
va astept cu indrumari
cine ma mai poate ajuta cu sfaturi si indrumari astept cu mare interes multumesc anticipat
multumesc pt sfatur si incurajari sa vad ce o sa fac astazi de nu rezolv nimic merg mai departe
ieu o sa merg mine sa ne punem la masa sa vedem ce de facut daca nu se rezolva o sa merg la medici care mau consultat si miau recomandat acest lucru sa le aduc dovezi
Buna Seara am si eu o mare problem sefi mei erarhici mau obligat sau mai bine zis maiu dat doua variante ca sa scape de mine eu aveam un post de stivuitorist si mau detasat fara sa maintrebe sau sa stam de vorba mau trecut la munca de jos adica la descarcat containere eu ne putind face fata la asemenea efort fizic cu un an in urma au plecat ft multi angajati la o alta firma si eu am ramas singur cu un flux ft mare de marfa facind efort ft mare mam pomenit cu o pneumonie acuta ft grava am stat o luna de zile in spital cu tratamente ft puternice medici miau recomandat sa ma protezez altfel apar complicati ft mari sefi mei stind problema mea au facut din tot adinsul ca sa scape de mine dupa ce am facut eu pt ei si vorbind leam explicat si leam adus aminte problema au decis sa ma demisioneze as dori si eu o persoana care sa ma invete ce sa fac eu am toate medicalele vizate de spital de specilitate ecografii as dori sa ma invatati si pe mine sa pot da firma in judecata sau cu sfaturi pt al demonstra ca au facut un abuz in serviciu si de putere asa mau rasplatit dupa 8 ani de munca in firma
multumesc astept raspunsuri
Buna seara am si eu o intrebare la pensia alimentara se ia in considerare bonusurile care o o parte variabila si bonurile de masa astept un raspuns
Răspuns la discuția custodia copilului
tocmai din pacate mama lui cu problema pe care a o are cu banca nu a avut timp de el a trbuit sa se duca la munca si tot ce cistiga punea la banca eu am fost in concediu de paternitae dupa cei 2 ani a stat tatal meu cu el pe ia nu interesa de mine si copil ci de banca ei
Răspuns la discuția custodia copilului
ce fel de probe ar trebui sa demonstrez