avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Activitate cosminlascaian

Activitate cosminlascaian

Multumesc pentru raspunsul promt ! as mai avea o singura nelamurire - Daca ma inregistrez ca platitor de TVA, voi plati in Romania TVA-ul pe venitul meu in urma serviciilor prestate in Olanda sau numai 16% Impozit pe venit?
sa-nteleg ca oricum va trebui sa platesc TVA in Olanda? (chiar daca ma inregistrez ca neplatitor in Romania?); oare va trebui sa platesc si alte taxe? (e prima data cand ma confrunt cu administratia financiara si tot ceea ce inseamna deschidere de firma...)
multumesc

Buna!

Vineri imi voi depune dosarul pt PFA. Vreau sa lucrez in Olanda ca ospatar pe un vas cu panze dar nu stiu daca trebuie sa ma inregistrez ca platitor de TVA sau nu(persoana din Olanda, angajatorul meu practic, mi-a spus ca nu poate sa ma angajeze decat daca imi fac PFA in Romania pt ca doar asa guvernul olandez permite "angajarea" mea).

Astept cu mare interes un raspuns pt ca cei de la Finante din Cluj m-au trimis de la o camera la alta fara sa mi se dea un raspuns clar!
Buna!

Vineri imi voi depune dosarul pt PFA. Vreau sa lucrez in Olanda ca ospatar pe un vas cu panze dar nu stiu daca trebuie sa ma inregistrez ca platitor de TVA sau nu(persoana din Olanda, angajatorul meu practic, mi-a spus ca nu poate sa ma angajeze decat daca imi fac PFA in Romania pt ca doar asa guvernul olandez permite "angajarea" mea).

Astept cu mare interes un raspuns pt ca cei de la Finante din Cluj m-au trimis de la o camera la alta fara sa mi se dea un raspuns clar!