avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1780 soluții astăzi
Forum Activitate razvan102683

Activitate razvan102683

Răspuns la discuția Dauna totala autoturism leasing
Spuneti-mi va rog cand inceteaza contractl cu porsche leasing in caz de dauna totala?
Răspuns la discuția Dauna totala autoturism leasing
Puteti sa-mitrimiteti un model de declaratie prin care ma constitui parte civila pentru daune maorale si materiale in dosarul de cercetare penala. Va multumesc!
Răspuns la discuția Dauna totala autoturism leasing
Accidentul a fost cu victime si am avut nevoie de 12 zile de ingrijire medicala. Vinovatului i s-a deshis dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala. Mi s-a spus ca ma pot constitui parte civila in dosarul de cercetare penala si sa cere despagubiri pe parte civila . Am anexat certificatul medico legal si cred ca voi primi niste bani de la firma de asigurari pentru vatamre corporala si daune morale.
Ce parere aveti ??
As putea cere bani vinovatului pe cale civila??
Buna ziua. Vreau sa va intreb si eu cate ceva. Am avut un accdent rutier in data de 06.03.2010 din care a rezultat dauna totala a autoturimului meu. Cineva a patruns pe contrasens si m-a lovit frontal. Masina mea era in leasing ,contractul a fost incheiat cu Porsche Leasing. Dosarul de dauna a fost deschis pe 09.03.2010 si a fost finalizat trimitandu-le banii in 15 zile . Dupa o simulare privind plata anticipata pentru inchiderea contractului ar tb platita suma de 5500 euro +TVA. Valoarea masinii in anul 4 de leasing era de 12600 euro. Firma de asigurari a platit firmei de leasing 80% din 12600 adik 10080 , mi s-ar cunveni banii ramasi dupa inchiderea anticipata a contractului . Suma platita de mine pana la data accidentului a fost de 12500 euro. Leasingul momentan nu nchide contractul ce ar trebui sa fac ? Sa presupunem ca firma inchide contractul si mi-ar da 3300 euro cum pot sa-mi recuperez diferenta avnd in vedere ca eu nu mai dispun de autoturism si nu-l mai pot folosi? Am vreo facilitate datoita faptului ca prima de asigurare Casco mi-a fost facturata de firma de leasing .