Buna seara. Va scriu in numele mamai mele, o batrana in varsta de 72 ani,vaduva, care locueste singura de 8 ani. In data de 09-04-10 a fost insultata,jignita,agresata verbal si amenintata cu pietroi ,de catre o vecina de casa. Mentionez faptul ca toate aceatea s-au petrecut in presenta unui organ de politie dintr-o comuna Doljana,care nu a intervanit si nu a actionat in nici o forma pentru a opri conflictul... La cele intmplate,au asistat cumnata mamei mele si nuora acesteea,care la randul lor si ele au fost agreste verbal si amenintate de aceias persoana..Mama mea in data de 10-04-10 a depus o plangere penala inpotriva acestei agresoare si a informat adj sef de politie de cele intmplate... cerndui si o simpla explicatie, de ce colegul sau nu a intervenit..…??? Acesta a informato ca organul de politie nu depune marturie si nu a intervenit pentru ca toate astea sau intmplat in camp .Trebuie sa astepte 90 de zile pana cand va audia martorii si pana atunci ei au multe alte cazuri de rezolvat. M-am adresat dumneavostra neavand cunostinta in acest domeniul , cu speranta ca voi primi un raspuns multumitor. Cum este aparata aceasta batrana de legile staului roman? Si cat timp trebue sa astepte pana cand i se va audia cazul? Lund in consideratie ca aceasta traeste in solitudine si in continuo primeste insulte si jigniri verbale….de aceiasi agresoare, provocandu -i multa suferinta fizica si psichica. Va mutumesc anticipat.