avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Activitate mimiela

Activitate mimiela

Acest raspuns este de la alta intrebare ..ori 63,10 - 4,8= 58,3
Carp Mircea
Utilizator
16:27, 31 Iulie 2024
Septembrie 1968 Iulie 2032 63/10
-Limita de varsta la 58 ani si 10 luni.
1968 ANUL , SEPTEMBRIE LUNA , 15 ZIUA
Buna ziua. Am 56 de ani si 37 ani de munca, din care 14 ani grupa doua . Cand pot iesi la pensie ?
In curtea casei padure ?iar in jur fara copaci la vecini....... nu este curtea de zeci sau sute de hectare . ci de zeci metri
multumesc , sunt lamurita acum
sunt crescuti in lungul gardului si crengile dar sitrunchiurie sunt mari si imbatranite ..dar asa cum scris nu sunt plantati si sunt in curte personala ..se taie pentru uz personal
Buna ziua , avem in curte mai multi salcami ,care dauneaza caselor si firelor electrice, cand am vrut sa ii taiem , ne am lovit de interdictia politiei care... au spus ca trebuie sa avem autorizatie de la ocolul silvic sa ii taiem . Îmi puteti spune ce lege intrerzircerea taerii salcamilor din curtea ta
Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua. Am certificat de mostenitior cu tatal meu dupa decesul mamei, in 2009, tata a decedat in 2019, , eu sunt unica mostenitoare . Tata nu are alte bunuri mostenite . ce trebuie facut ....bineinteles stiu, de un nou certificat... ..in acest caz cu ce acte ar trebui sa ma prezint la notar? certificatul de mostenitor, buletinul, certificatul de casatorie si mai care act?
Multumesc , multumesc la 58 de ani si 3 luni ies la pensie cu 39 ani vechime, studii superioare si master la zi