carolina herera a scris:
Iras a scris:
In niciun caz dubios. Daca cumva la asta te refereai. Au stiut sa mizeze pe ultima carte.Bravo lor.
Ba este chiar foarte dubios si iti spune asta o persoana care se afla printre primii 100. Tu ai sustinut anul asta examen?
Carolina, de ce ti se pare dubios? Chiar crezi in ''ticalosia'' si ''necinstea'' sistemului de admitere la institut? Daca da, de ce mai doresti sa accezi in sistem? O curiozitate, nu de alta.
In niciun caz dubios. Daca cumva la asta te refereai. Au stiut sa mizeze pe ultima carte.Bravo lor.
Interviul este extrem de important, dupa cum se vede mai ales incepand de anul asta.Si sunt perfect de acord cu asta. Nu poti lasa pe oricine sa acceada in sistem.Pentru a ajunge magistrat iti trebuie stapanire de sine,rezistenta psihica dusa la extrem,adaptabilitate si viteza de reactie in orice situatie.In sala de judecata nu este ca in salile de curs. Sunt vietile oamenilor in joc si daca cineva are o cat de mica ezitare, poate schimba cursul vietii cuiva.Nu mi se pare deloc absurd ca o comisie a dat note mici sau numai note mici si alta numai note mari. De fapt, acest examen nu este obligatoriu pentru nimeni. In momentul in care ''te bagi'' cam banuiesti ce te asteapta. Si iti asumi riscurile, inclusiv riscul notarii propriului interviu cu o nota nu tocmai satisfacatoare pentru tine. Asta e viata.
@Carolina... Prof.Crisu e indulgent :) asa stiu eu ...l-am avut prof la master la cariera jud si omul e ff tare ;)
Nu stiu, dar cine il prinde pe prof. Crisu in comisie s-a scos :D
Acum am terminat si eu ! Am fost la comisia 2, intr-o sala cu o masa rotunda ! A fost OK ! :) M-am simtit confortabil .Membrii comisiei incearca doar sa afle cat mai multe despre tine ! Am discutat mult despre experienta profesionala de pana acum, despre ce parere am de denigrarea justitiei prin mass-media. La speta de etica incearca sa te faca sa te razgandesti insa mi-am sustinut parerea pana la capat. In rest, nu am avut emotii si am incercat sa fiu cat mai sigura pe mine ! Sper ca mi-a si reusit:)
intrebari de genu: de ce ai venit aici ? cum iti vezi viitorul ? ...etc, s-au pus ?
-
Buna tuturor invingatorilor si invinsilor, eu fac parte din a doua categorie, din pacate si refetor la grila cu anularea suspendarii m-as bucura ca vreunul dintre voi sa o conteste, eu am facut doar 62 nu-s la cotitura, dar cred 90% ca e anulare, situatia e similara cu infractiunea continuata in care s-a consumat in termenul de incercare si s-a epuizat dupa, atunci iii revoci suspendarea se ia momentul consumarii nu al epuizarii iar acum ca de ce e altfel. Si as dori sa va mai intreb in legatura cu inca doua grille, la care cred ca am raspuns corect, cea cu furtul de folosinta cred ca lit.c e corect, scrie in Udroiu, pag. 303, ed. 2 ca proprietarul bunului sustras nu e subiect activ si cea cu procedura simplificata tot lit. c, cred ca e corect , recunosti fapa nu si incadrarea juridica, doar daca mi-a sxapat ceva. Oricum celor ce mergeti mai departe va urez succes, iar celorlalti mult succes in continuare si sa nu renuntati pentru ca nici eu n-o fac.