avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Activitate juliano

Activitate juliano

Felicitari tuturor celor admisi, in special lui Goarna, Lunganu si Androidu' ! Inca putin si o sa se inchida toate birourile din ighepere.
Ori familie, ori cariera in magistratura ! Nu poti sa performezi la amandoua odata .Doar asa, sa te iluzionezi. Statistica divorturilor in acest domeniu profesional vorbeste de la sine. E trist. Exista o scapare : sa ai sot/sotie magistrat, ca si tine, probabil .:(
I-auzi ce scrie pe site-ul CSM : cica in sedinta plenului de joia asta se discuta organizarea unui nou concurs de admitere in magistratura in cond art. 33 . Super tare. Va urez bafta ! Eu am intrat in martie si ma simt tare bine. B-)
Răspuns la discuția Admitere magistratura 2010
Practica fac doar inemistii. La noi se va considera ca am facut practica cel putin 5 ani inainte. Desi nu e corect sa indopi un avocat cu 4000 de pagini de curs si apoi sa-l bagi dinrect in sala de sedinta, la pupitru, fara o prealabila pregatire psihologica.X-(
Chiar daca nu se publica inca, luni merg si eu sa-mi vad instanta si locuinta de serviciu (stiti cumva daca se vor retrage banii de chirie?) . Sa-mi fac si eu o idee . Noroc ca distanta e de numai 150 km pana la domiciliul meu actual. Recrutarile astea ale CSM-ului aduc cu exodurile profesionale din perioada anterioara lui '89 : profesori, ingineri , oameni ai muncii etc. trimisi in cealalta parte a tarii. Daca iesi in primii 10 ai bafta, daca nu, tre' sa te apuci sa inveti geografie .B-)
Cand te simti tu pregatit. Nu te grabeste nimeni. Serios ! ;) Daca alt raspuns asteptai, stai asa ca intra Karmina pe fir :
De unde putem afla numarul decretului sau m.of. in care s-a publicat ? Mie mi le-au cerut la serviciu . Si-nca una : cand sa ne prezentam la judecatorii? Ca eu inca n-am dat pe acolo...
Eu cred ca examenul se va mai organiza. Daca nu in toamna 2010, cu siguranta la anu' sau la sfantu-asteapta ! Posturile de la judecatoriile si parchetele mici nu sunt atractive pt INM-isti. Capisci ? B-)
Nu ar trebui sa va grabiti pt ca nu va asteapta lapte si miere. Cei mai multi magistrati sunt stresati, destui si divortati. Ce "treaba" e asta?:O