avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Activitate gaby35ela

Activitate gaby35ela

Răspuns la discuția Furt de documente (BO)
Va multumesc mult! Realitatea este ca sunt in dubiu,cu plata unui onorariu,mi se pare mult 300lei,pentru o cerere ptr. anulare,atat timp cat mi s-a indicat doar sa o am formulata de catre un avocat,pentru a nu lipsi nimic,si depunerea la registratura.Dar ma rog,si furata si banii luati!Nu stiti cumva cat ar fi si taxa de timbru,ptr.anularea B.O..mi-au fost sustrasi si bani si documente personale + aceste B.O..sI tot eu ,pagubitul trebuie sa plateasc.
Se storneza factura cea veche,si se inregistreaza factura cea noua,TVA -ul se compenseaza la fel si impozitul pe profit,si daca spuneti ca valoarea noii facturi va fi mai mare,atunci se va plati diferenta de TVA si diferenta de impozit pe profit(acest lucru in cazul in care tva colectat este mai mare decat tva deductibil sau daca nu aveti TVA de recuperat; iar referitor la impozitul pe profit,daca nu sunteti pe pierdere ,se va plati implicit diferenta).Succes!
Buna ziua,as dori daca se poate sa primesc un ajutor din partea d-voastra.
Mi-au fost sustrase 200bilete la ordin in alb,acum cateva zile,am facut plangerea penala la politie,si am semnat si declaratia ,mi s-a indicat de catre banca sa inaintez la judecatorie o cerere de anulare a acelor 200 B.O.,si sa anexez procesul verbal in baza caruia au fost eliberate acele bilete la ordin,unde sunt precizate seriile,numerele si cantitatea eliberata.:(,si o adeverinta de la politie de unde reiese ca a fost depusa plangerea penala.
As vrea sa stiu daca este normal sa platesti onorariul la un avocat pentru intocmirea acelei cereri in anulare si care sunt de fapt,pasii care trebuiesc facuti intr-un asemenea caz si costurile ce survin.Imi cer scuze daca aleg gresit sectiunea din forum.
Va multumesc,pentru atentia acordata!:worthy: