BIANCA IRINA a scris:
Nu ati fost inselat. Si eu am patit la fel. Sunt taxe vamale ptr produse ce vin din tari care nu fac parte din Uniunea Europeana....! Ba mai mult a trebuit sa caut factura pe net, ptr ca nu era in pachet, si plata taxelor vamale se face aferent produselor comandate. Si daca nu aveam factura aveau catastif, care cica era emis de Finante in care s-ar regasi produsele respective dar la pret triplui!....#-o De parca finantele ar putea emite o lista cu produse cosmetice din alta tara? Ca la noi la nimeni..... Am fost vreo 3 zile sa ridic pachetul la posta si mai aveam putin si -l bateam pe acel functionar! Dupa, am ras cu colegii de birou ca noi roamanii nu suntem in stare nici sa putem comanda ceva din exterior!
Sau mai bine zis, ne-am ales asa guvernanti capabili care dau tot felul de ordonante stupide, incat si sa-ti comanzi ceva din exterior te scarbesti!
dar totusi nu v-au taxat si pentru valoarea shipping-ului presupun, nu?
la mine in loc sa vamuiasca $50 cat face produsul, ei au vamuit $110(adica produs plus shipping)
pai cum vine asta, daca alegeam alt shipping mai scump, cum ar fi UPS sau Fedex, si ar fi costat $200 numai shipping-ul overnight. mi-ar fi vamuit pt $250 ?
ce-i intereseaza pe ei cat dau eu pe trasport?
dupa mine corect ar fi sa vamuiasca produsul in sine, n-au ei treaba cat platesc eu trasport sau cat platesc asigurarea trasportului daca optez pt asa ceva
exista o asemenea lege care permite vamuirea sumei total incluzand trasportul?