dar exista o lege in acest sens?eu m-am trezit cu administratora la usa marti si mi-a spus ca joi vor veni sa instaleze interfonul...dar in baza de ce contract,ce firma sau alte chestii referitoare la aceasta operatie nimic...
asociatia de locatari a incheiat un contract cu nu stiu ce firma si acum vine si-mi spune ca trebuie sa-l montez si sa-l platesc.
deoarece nu am fost anuntat si nu am semnat nimic cu nimeni,nu am vrut sa montez interfonul in apartament.
deci ma poate obliga cineva sa montez interfonul?mentionez ca mi-am achitat cheile pt usa de la exterior.
contabila pe care o cunosc a spus ca operatia de cumparare dintr-un magazin altul decat en-gros,in vederea revanzarii respectivelor produse se numeste specula.dar nu inteleg de ce? atata timp cat este eliberata o factura de catre magazin.
mentionez ca detin o "ii" cu activitatea de comert prin intermediul caselor de comenzi sau internet.
ceva de genul programelor de loialitate pe care le ofera marii operatori de telefonie mobila,doar ca eu vreau sa vand produse alimentare si nealimentare si la o anumita valoare cumulata sa ofer un discount de "x%" la urmatoare factura...
cumparand un anumit produs dintr-un en-gros(ma rog cash & carry) cu factura si chitanta si il revand cu livrare la domiciliu persoanelor fizice,se numeste intermediere sau se cere codul caen 4791-comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau internet?