Nu-mi permit un avocat..Puteti sa detaliati,va rog? Daca nu ma prezint la dansul..? Si in cazul in care m-as duce si as cere sa vad dosarul de lichidare, trebuie sa ma uit dupa ceva anume? Ma scuzati daca intrbarile mele par infantile dar chiar nu stiu ce sa fac..Ce fel de declaratie m-ar putea pune sa dau si sa semnez?(i-am dat detalii cand m-a sunat despre faptul ca toate actele firmei au ramas la fosta adresa si ca am vrut la vremea respectiva sa o inchid.deasemenea mi-a spus sa aflu unde e fostul sot deoarece parintii lui s-au facut ca nu stiu exact).va multumesc.
Buna ziua,
As dori si eu putin ajutor... in rezolvarea unei probleme. In anul 2006 am divortat si am avut impreuna cu fostul sot un srl la care eram amandoi asociati.Dupa divort am plecat in strainatate(am incercat sa intru in posesia acteler firmei pt a radia soc.dar nu a vrut sa mi le dea).M-am intors in anul 2008 si am constatat ca fosta soacra a mai facut niste bilanturi la firma....In fine,am gasit pe net ca firma avea deja un lichidator bagat tot in 2008.Anul acesta fosta soacra a luat legatura cu lichidatorul pt a radia soc(a lasat la el actele firmei+stampila).Acesta i-a cerut initial 2000 ron,apoi 1000 ron si tot ii mentiona sa nu mai spuna la nimeni....Spunandu-i ca nu poate face rost de aceasta suma,acesta a amenintat-o ca vine cu jandarmii si pune sechestru.A specificat ca in acte firma apare cu bunuri, dar in realitate, la vremea respectiva ,marfa din magazin a fost luata inapoi de distribuitori si apartamentul in care se afla mag. a fost vandut.Nefiind platit acesta a legatura cu mine saptamana asta, sa ma duc la biroul lui sa dau nu stiu ce declaratie.Mentionez ca fostul sot e plecat din tara si firma nu are datorii din cate stiu la fisc. Am inteles ca daca fosta soacra nu ar fi depus bilanturi la fisc,soc ar fi fost radiata automat de la Registrul Comertului. Eu plec din tara peste 2 sapt, iar la lichidator ar trebui sa ma duc saptamana asta.Va implor dati-mi un sfat, ce ar trebui sa fac acum.Sa ma duc la lichidator,sau nu? Nu-mi pot permite sa-l platesc. Si nu am nici un fel de bunuri,locuiesc la parinti..Va multumesc din suflet pentru orice parere!!! Mihaela