Va scriu pentru ca am nevoie de un sfat la problema mea. Stau intr-un bloc de 4 etaje si doar cativa proprietari din bloc au garaje (si eu fac parte din acestia). Un vecin si fiul sau (fiecare are masina lui) isi parcheaza masina in fata garajului nostru fara sa il intereseze daca noi vrem sau nu sa ne folosim de garaj. Am inceract sa vb cu dansii frumos si sa ii rugam sa nu se mai puna acolo dar ei ne-au replicat ca daca noi ne punem masina acolo sau orice altceva ei unde isi mai pun masinile. Nu vreau nici cum sa si le mute. Momentan nu am decat o Dacia veche care era in garaj pe care am scoso in fata garajului si dansii isi lipesc masina de a noastra si au indraznit sa ne ameninte ca ne vin ei de hac (folosesc cuvinte politicoase) noua (ca ce ne trebuie sa scoatem masina din garaj) si la toti cei care vin la noi si care vreau sa foloseasca acest loc de parcare.
Acum un an am facut plangere si am primit hartie cum ca nu au dreptul sa se puna acolo si acuma ce sa fac sa sun din nou (stiind ca viceprimarul din oras mi-a zis ca inafaea de o amenda nu se prea poate face mare lucru, mai ales ca persoana respectiva e director la uzina din oras asa ca are bani sa platesaca si dupa sa isi puna din nou masina).
In seara asta a venit "tatal" si cand a vazut ca nu se poae pune sa pus in fata altui garaj si a spus ca sa aud sper sa nu zica nimic vecina cutare. De ce in fata celorlalte garaje nu se pun si vreau sa stea in fata garajului fara nici o parere de rau?