Va multumesc,sunteti draguta sa imi spuneti care sunt obligatiile unui curator??Initial eu am ajuns in posesia unei anchete sociale,prin care matusa mea este insotitor,dar recent ea ne-a spus de chestia cu curatela si ca a avut un proces in aceasta privinta.Nici nu stiu exact ce calitate are ea acum,doar ca ia niste bani pe nemerit,sincera sa fiu,bunica merge singura peste tot locul,doar la dr nu,pt ca acolo se stie situatia ei.Si in ce priveste drepturile ei dupa moartea bunicii,nu stiu ce ar mai vrea cand de fapt noi avem contract de vanzare cumparare.Si,in primul rand,ancheta care s-a facut mai mult de jumate este minciuna,salariul meu,de ex,venitul bunicii,,
Si pentru a face aceasta intabulare,unde sa mergem?Trebuie sa fie si bunica de fata?Ce acte avem nevoie?Multumesc
Sincer,nu va pot spune;noi am aflat foarte tarziu de acest lucru,totul s-a facut pe ascuns,nici mama mea,care este fiica ei nu a stiut.Tot ce stiu eu,este ca matusa mea ia ceva bani de pe urma ei
Am o intrebare referitor la curatela,am citit pe net,dar prea multe nu am inteles,sau poate ca nu era explicit la problema mea,asa ca va rog sa ma ajutati.In 2001 am facut vanzare cumparare cu bunica mea,cu dreptul de uzul fruct viager pt ea pe 5/8 din apart cu 2 camere.Acum ceva vreme,am aflat ca de 1 an de zile,matusa mea,fiica ei cea mare,eu fiind fiica celeleltei fete a bunicii,a facut acte pt curatela,decizia finala venind in aprilie,cand am inteles ca a fost ultimul proces.Acum matusa mea are curatela asupra bunicii si ma intereseaza cum ma poate afecta acest lucru pe mine?E afectat si dreptul de uzu fruct sau numai pensia bunicii??