multumesc pentru toate raspunsurile
si merg mai departe cu urmatoarea intrebare:
care sunt pasi care trebuie urmati pentru inceperea procedurii de partaj sau iesire din diviziune si in cat timp se poate realiza ?
problema survine de la faptul ca asteptam un copil, toate imbunatatirile din apartament (4 camere) sunt facute de noi si dupa cheltuirea unor sume atat in favoarea sorei pentru a renunta la parti cat si in favoarea tatalui din acelasi motiv, acum ar trebui sa mai investesc in apartament si nu doresc ca in urma cuncubinajului intre tatal meu si respactiva persoana sa ajung la alte cheltueli sau mai rau sa locuiesc cu persoane straine dupa decesul lui
va rog sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez pentru a incerca sa rezolv aceasta problema inainte ca familia mea sa-si mareasca numarul
in ce conditii legale poate sa aduca tatal meu o alta persoana in casa ?
acum locuiesc cu sotia si tatal meu iar el vrea sa mute pe cineva in casa; ma pot impotrivi sau nu si in ce conditii?
singura solutie este doar un proces de iesire din diviziune?
am si eu urmatoarea intrebare, dupa decesul mamei am facut succesiunea si tatal meu si sora mea au cedat partea lor de drept mie astfel acum eu detin 50% din apartament si tatal meu 50% , poate oricare dintre ei sa modifice aceasta decizie, succesiunea a avut loc acum 7 ani