avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Activitate elena10

Activitate elena10

ce executare daca nu am nimic pe numele meu?B-) poate ca propirea pe drepturile salariale se poate dar nu ce ati spus cu executare silita,nu au ce executa.
adica,mai exact ce vreti sa spuneti cu "demersuri de recuperare credit pe perioada lunga"?cam la ce demersuri va referiti sa -mi spuneti va rog!
ce executare silita daca nu exista bunuri ?nu inteleg?creditorul si a ales un debitor insolvabil.
buna seara!
in septembrie 2008 am facut un abonament la un operator de telefonie mobila ,in iunie 2009 mi l-au suspendat mai avand de achitat 150 ron ,acum am primit de la o firma de recuperatori o instiintare ca am de plata 1446 ron.pe instiintare apare 3 facturi neplatite dintre care uuna pe care am primit-o si pe care am si achitat insa de celalalte nu am habar de ele.in fine am sunat sa explic situatia si mi s-a spus sa scanez chitanta si sa le-o trimit p adresa de mail,insa niciun raspuns.pe instiintare mai exista si posibilitatea executarii silite eu nu am nimic pe numele meu.ce pot face in aceasta situatie ?va rog ajutati-ma!:((