avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Activitate qwertsqwertys@yahoo.com

Activitate qwertsqwertys@yahoo.com

Răspuns la discuția credit ipotecar plec din tara
in acea tara nu exista sucursala acestei banci. rata in acest moment este de 700 euro cu dobanda fixa pe toata perioada de rambursare (25 ani #-o ). unul din apartamente este inchiriat, il vom inchiria si al doilea apt. si vom ramane cu aprox 400 euro. ne permitem aceasta rata dar intr-un an sunt 4800 euro pt. niste proprietati de care nu mai avem nevoie. mai mult va trebui sa lasam pe cineva care sa se ocupe de toate problemele pe termen lung (cautat chiriasi, incasat chirii, intretinere etc.). sunt foarte nehotarat... va multumesc tuturor pt. raspunsuri.
Buna ziua,

impreuna cu sotia avem 3 credite ipotecare valoare aproximativa 80.000 euro, acesate in perioada 2006-2008. nu am avut niciodata intarzieri la plata ratelor. problema este ca avem deja contract de munca semnat si ne vom stabili in alta tara, prin urmare ratele din romania nu mai au sens. avem doua autoturisme pe care le vom vinde, in cazul apartamentelor pentru ca sunt ipotecate in favoarea bancii inteleg ca se vor scoate la licitatie prin executare silita. daca banca nu-si recupereaza in totalitate suma ce se intampla in cazul nostru, avand in vedere ca alte proprietati / conturi pe numele nostru nu vor mai exista in romania. vreau doar sa stiu ce riscuri imi asum in cazul in care nu mai platesc ratele. multumesc.