Buna ziua,am o problema care necesita interventie juridica,societatea la care lucrez ma fura si fura si statul facand evaziune fiscala ,sa va explic: 1) sunt salariat la aceasta societate de 7 ani in ultima perioada la umbra CRIZEI MONDIALE dl Patron Movila a inceput sa ne bage in 3 luni cu OG 28 adica somaj tehnic doar ca nimeni nu ne anunta decat cand ceream vre-o copie la cartea de munca si ne-a mai inregistrat si pe cartea de munca la ITM cu 53% din salariu, eu lucrand efectiv norma intreaga si chiar depasind norma de ore lucrate,acum el m-a pagubeste pe mine luandu-mi impozit la salariu declarat in CM dar statului ii plateste impozit la aia 53% declarati din salariul de pe CM. 2) Cum pot eu sa il dau in judecata ptr ce imi face pe cartea de munca si cum il fac sa plateasca ? Va rog sa ma ajutati daca se poate,va multumesc anticipat si astept un raspuns.
Buna seara,am o mare problema,acum ceva timp am cumparat o masina adusa din franta de catre o persoana care a vandut-o la randul lui altei persoane care a scos nr rosii fara a o declara la financiar,aceasta pers.a-2-a a vandut-o unei a 3-a pers. care a scos nr rosii dar fara sa o inregistreze la financiar, eu acum vreau sa o inmatriculez dar nu pot fara certificatul fiscal din cate am inteles de la cineva dar aici apare o mare dilema, DE CE SA AM NEVOIE DE CERTIFICATUL FISCAL ATATA TIMP CAT NICIUNUL DINTRE EI NU A INREGISTRAT-O LA FINANCIAR? va rog mult da-ti-mi o rezolvare daca se mai poate face ceva sau nu, adik daca pot sa inscriu masina sau nu., va astept cu un raspuns sincer ,cu stima.