dar daca ea nu se prezinta la nici un termen de judecata cum a facut si la programul de stabilire vizitare minor nu pot obtine custodia?si daca se prezinta si eu pierd procesul legea i va incredintao ei sau tr sa ma dea ea in judecata pentu custodie
nu exista aceasta hotarare,exista numai o hoatarare care o detin eu cu drept de vizitare al minorului,si certificatul de nastere se afla la mine,de asta as vrea custodia fetei,dar mie sai nui dea ei custodia pe cheltuiala mea,ce ma sfatuiti?
cind neam despartit era la mama ei,acuma nu mai sint de gasit,si bunica a zis ca nu stie nimic de fata si nepoata,de asta as cere custodia fetei sa o pot cauta cu un executor judecatoresc dar ma gandesc ca daca o dau in judecata pt custodie si ea o sa vina atunci o sai dea tot ei custodia fetei,e posibil?ce ma sfatuiti sa fac?
am stat in concubinaj am o fetita de 5 ani nu am vazuto de 3 ani dar am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila unde am drept de vizita al minorei dar mentionez ca nici eu nici fosta concubina nu avem custodia fetei si nici nu sint de gasit acuma,as vrea sa stiu daca o dau in judecata pt custodie pot sa o obtin chiar daca ea nu se prezinta sau sar putea ca atunci ea sa vina la judecatorie si sa obtina ea custodia fetei,ce ma sfatuiti sa fac?