avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Activitate darius mario

Activitate darius mario

Răspuns la discuția Pot obtine custodia copiilor?
Multumesc frumos doamn pentru opinia d-voastra noi ne vom judeca in Romania, dovezile ce le am sant traduse in spaniola si cu apostila de la Haga mai am probleme in Spania daca tin copii cu mine? Concubina mi-apus si o denuntie la politie ce pot face?Va rog din suflet dati-mi un raspuns
Va multumesc!!!!
gi-jane a scris:

daca mama copilor nu are in incredintare copiii, nu va poate face plangere. e mama lor, iar dvs tatal. daca totusi va treziti cu politia la usa, sa aveti actele la indemana (ca aveti pe rol proces de incredintare si actele dansii medicale)
pe de alta parte, aveti grija sa nu-i ia de la scoala cum ati facut si dvs
Multumesc frumos domnule Lascoschi pentru opinia d-voastra noi ne vom judeca in Romania, dovezile ce le am sant traduse in spaniola si cu apostila de la Haga mai am probleme in Spania daca tin copii cu mine? Concubina mi-apus si o denuntie la politie ce pot face?Va rog din suflet dati-mi un raspuns
Va multumesc!!!!
Multumesc pentru opiniile dumneavoastra!!! Dovezi medicale am si sant legale parafate si stampilate precum ca mama concubinei este bolnava psihic si concubina a renuntat la tratamentul pentru tuberculoza in stare avansata fugind din spital, .hotararea de a renunta la copil a fost facuta de buna voie si in fata unui notar cu semnatura si totul legal.Noi acum ne aflam in Spania cu totii dar nu traim in aceeasi locuinta ea a parasit domiciliul in care locuiam cu copiii luand copiii si actele acestora.Asi vrea sa stiu daca pot ramane cu copii pana ce se va da un verdict de la judecatorie.procesul se va face luna viitoare iar ea nu cred ca se va prezenta.
Buna ziua! Am 2 copiii dintr-o relatie de concubinaj unul de 7 ani si unul de 9 ani,in urma cu cateva luni concubina mea si mama acesteia au luat copii si au fugit fara sa ma lase sa ii vizitez,.copii fiind recunoscuti de mine la nastere si purtand numele meu .Acum cateva zile am fost si mi-am luat copiii de la scoala ,erau speriati si amenintati pusi in potrivaa mea ,dupa cateva ore de stat impreuna cu mine si familia mea copiii sau mai linistit si au inceput sa spuna ce fel traiau acolo cu mama si bunica lor cum ii ameninta si ii pedepsea.Copiii inca sant cu mine.Noi acum ne aflam in Spania iar eu am fost in tara sa ii deschid proces ,am dovezi ca mama ei este bolnava psihic iar ea a parasit tratamentul de tuberculaza si a fugit din spital si un act facut la notariat precum ca a renuntat la primul copil.Ce sanse am sa castig custodia copiilor dat fiind faptul ca copii traesc cu doua persoane bolnave?A si am dreptul sa ii tin in continuare cu mine pana se va da o hotarare judecatoreasca???