Buna ziua,
am o problema, am incheiat ieri si eu si sotul(a inteles gresit) cate o polita de asigurare. El a sunat si i s-a zis ca nu se poate anula, asa o fi?
Daca am citit bine pe forum in 48 de ore se poate... As prefera sa anulez acea facuta de sotul ca e mai scumpa, poate mie mi-ar fi mai usor(e o colega).
Multumesc anticipat.
Am comunicat, se stie. Nu sunt trecute persoane, la intretinere.
Avem doar apa de plata, pe langa administrator(care e in jur de 6 lei) restul e apa -pierderi sau stiu si eu ce...
Din cate imi amintesc, in ultimul an, am avut de platit lunar peste 10 lei, si pana la 60 lei, intr-o luna, in care, a aflat nu de mult, ca s-au mutat la mansarda doua familii, si cum ei nu au contoare, ne-au impartit celor cu contoare. Si de atunci, tot asa o tine.
Buna ziua. Detinem un apartament in Dej, jud.Cluj si din cauza serviciului, stam in chirie in Bistrita. Problema e ca desi nu stam, avem tot timpul apa pusa in plus, de plata. Adica lunar avem de la 2 la 10 m3 chiar de plata. Am inteles ca in mod normal ar trebui platita doar administratorul...si platile comune, lumina pe scara... Ne plateste cumnata mea, si ultima data era de plata in jur de 40 lei, cat platesc la Bistrita, dar au fost luni si mai scumpe... Intrebarea mea este ce se poate face. Ultima data, am inteles ca s-au mutat la mansarda(s-a mansardat blocul, si s-au vandut apartamentele) doua familii care n-au apometre si din aceasta cauza s-a platit de toti... Nu inteleg cum le convine celor care stau acolo si cum d-na administrator poate face asa ceva. Cumnata mea s-a luat in gura cu administratoarea, dar ea, lucrand la primarie, spune ca nu are timp de explicatii... Ce putem face? Alta intrebare, cum as putea face, sa-mi fac separare la apa? Care sunt demersurile, deoarece vad aici in Bistrita o moda, desi stau la bloc, oamenii isi fac separare la toate utilitatile si nu mai platesc administrator si altele...
Multumesc anticipat.
Multumesc pentru raspuns;
1.Am anuntat ca nu sta nimeni, se stie, deja de 5 ani.
2.Avem contoare, asta e ironia, in apartament este contor, care nu are ce sa inregistreze, bineinteles, si are si blocul, scara contoare.