X-(nu o mai suport .are o usa in balcon si astazi a batut in eapana mi-a trzit fetita.Apoi a inceput sa ma injure si pemine si pe fetita sisa-mi faca copila "javra"Chiar nu pot sa fac nimic legal ,ca imi vine sa ma duc sa matur cu eape jos.cand aud cum imi injura copilul#-o
Am probleme cu vecina de jos.Cred ca are probleme mentale.Intr0o sambata a ramas blocata in bucatarie de la 9 pana la 17 .S-a sunat la pompieri si au zis ca vin dar sparg usa de la intrare .Vecina nu a fost deacord.I-am dat un cleste pe geam a incercat sa deblocheze usa si nu a reusit,Pe la 17 plangea in bucatarie si-l ruga pe sot sa intre prn balcon sa o ajute .A coborat sotul cu mare greutate la ea in balcon(noi stam la 3 ea la 2) si spart usa de la bucatarie.A doua zi dimineata am auzit-o ca injura pe cineva.Pe sot il injura in gura mare in Balcon si il jignea cu tot felul de cuvinte pe care nu le pot trece aici.Deatunci a chemat politia de 2 ori pt ca ,spune ea ca Avem 2 sirene in casa,Ca ii dam gauri cu bormasina in podea,ca ii bate sotul noaptea la usa.Chestiuni neadevarate .Cum aude unzgomot cat de mic imi bate in teava de la calorifer nucoteaza daca zgomotul se aude de la mine sau nu.Zice ca chiama politia sa-mi dea amenda. Pot primi amenda chiar daca eu nu o deranjez cu nimic,dar ea totusi sustine contrariul?