avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Activitate Raluka10

Activitate Raluka10

Da, dar eu am fost la IML sa-mi achit taxa pentru alcolemie, deci nu stiu ce se mai asteapta la mine! :(
Buna seara!

Am si eu o nelamurire. In data de 17 octombrie am intrat intrat intr-un scuar, eu fiind sofer, si nu s-a soldat cu victime, ci doar avarierea masinii. Masina nu era a mea, iar eu aveam o concentratie de 0.68 in aerul pur expirat, iar la analizele de sange a iesit prima data 1.29 si a doua oara 1.39. Am fost chemata sa dau declaratie pe 2 martie, si urmau sa vina si martorul plus proprietarul masinii pentru declaratii, ca sa ajunga dosarul meu in instanta. Nu am avocat, si nici nu vad rostul pentru care mi-as lua, pentru ca nu sunt acuzata decat de alcolemie, socotelile pentru avarierea masinii cu proprietarul au fost rezolvate prin notar si alte acuzatii nu mi se mai aduc. Nici nu voi cere recalcularea alcolemiei, pentru ca iar nu are nici un sens. Probabil urmeaza cu suspendare si anularea permisului. Dar executarea pedepsei intra in vigoare inainte sau dupa sentinta judecatoreasca? Adica daca se pune si perioada asta cat stau in asteptare. Si daca are cineva o idee, cazul meu se va solutiona dupa sau inainte devacanta judecatoreasca?
Tin sa precizez ca sunt studenta in anul 1, nu am mai avut antecedente de nici un fel. Sunt la prima abatare .
Multumesc frumos.