avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Activitate mojo

Activitate mojo

Răspuns la discuția Complicitate la furt
da am intales dar problema este ca in momentul cand avocatul a cerut la parchet sa aduc probe, martori sa probez ca eu nu am nici o legatura cu toate astea doamna procurare a refuzat categoric. pe urma sa aflu cu stupoare de la un director de la firma la care am lucrat ca mie si la inca un coleg care se afla in stare de arest asta nea fost pregatit de mult timp si ca o anumita persoana de la noi de la firma a dus o lista cu numele la cine trebuie luat si cine nu acest lucru este cel mai dureros cand stiu ca aia care o facut una alta nu io intrebat politia nimik si pe noi ne trimite in judecata. colac peste pupaza acuma doamna procuroare vrea sa devina procuror general pe cazul asta. oricum eu stiu ca nu am nici cea mai mica legatura cu ce so intamplat si daca i nevoie o sa merg si la cedo pentru nevinovatia mea. iti multumesc pentru raspuns
buna ziua am si eu o intrebare eu sunt implicat intrun proces penal alaturi de alte 42 de persoane dintre care 21 sunt in stare de arest, eu sunt acuzat de complicitate la furt si asociere la grup infractional fapta ce mia fost adusa la cunostinta in momentul prezentari materialului de urmarire penala fara sa aibe nici un fel de proba eu am lucrat ca paznic la fostu combinat din hunedoara de unde procurorii sustin ca sar fi furat materiale neferoase. cea ce nu este adevarat deoare ce in toamna anului 2009 muncitori arcelor mital au recuperat tot cupru ce se presupune ca noi lam fi furat care ulterior tot in toamna lui 2009 conducerea arcelor mital la vandut unui tigan de la strehaia. si acuma noi trebuie sa platim pentru iei conducerea arcelor mital a spus ca au un prejudiciu de 3 miliarde lei vechi dar procurori neau pus noua un prejudiciu de 10 miliarde de lei vechi din care nu au fost gasiti nici un ban sau alte bunuri asupra noastra. eu sunt acuzat ca as fi lasat in data de 21 decembrie 2009 pe timp de zi sa intre hoti sa fure dintrun laminor cablurile de la macara. mentionez ca furtu nu a avut loc pe postul meu acele cabluri sau furat pe timp de noapte si plus ca eu am fost in concediu medical pana in data de 20 decembrie. leam spus la procurori ca nu sa furat pe tura noastra si nici de pe postul meu ei miau raspuns ca ce doar ai fost la lucru nu conteaza ca nu ai fost pe postu respectiv si as vrea sa mai mentionez ca avocati nostri se plang intruna ca ni sau incalcat dreptul la aparare si si deasemenea sa incalcat drepturile omului dar nu ne ia nimeni in seama. deacea as vrea sa stiu cum as putea sa trimit o scrisoare la cedo pentru ca in romania o sa ne mance puscaria pt ca trebuie sa platim ce o furat conducerea combinatului impreuna cu patroni de la firmle de paza. daca se poate sa imi dati un sfat va sunt recunoscator si va multumesc mult