avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Activitate Catherine06

Activitate Catherine06

Buna ziua, pe SRL-ul vechi de 15 ani organizam cursuri de instruire (nu de calificare, cu avizul Min.muncii, ci de initiere si perfectionare, in urma carora eliberam diplome cu antetul firmei noastre). Am investit multi bani in publicitate si am muncit pentru a ne crea un renume; acum suntem recunoscuti de un oras intreg... Din pacate, merge foarte prost, si as vrea sa suspend SRL-ul si sa fac aceeasi activitate pe II. Cum as putea sa procedez insa cu diplomele, fiindca oamenii nu vor agrea un antet cu un nume de persoana fizica...? Cineva m-a sfatuit sa-mi inregistrez la OSIM sigla SRL-ului (implicit si numele) dupa care sa fac un act notarial prin care cedez temporar II-ului dreptul de a folosi antetul SRL-ului. Ar functiona? Multumesc, anticipat!
Va multumesc tuturor pentru amabilitate si promptitudine!
Buna ziua, as vrea sa inchid un SRL care are renume pe piata, de aceea as vrea sa pastrez cumva dreptul de a utiliza numele numai eu.
Ma gandesc ca poate, vreodata, voi vrea sa redeschid o alta firma sau sa fabric/vand produse cu acel nume... Daca este posibil, cum se procedeaza? Multumesc.