avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Activitate crisumitica

Activitate crisumitica

Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat. Am avut un recurs la care s-a dat sentinta in defavoarea mea. Irevocabila. Care ar fi caile de atac. Am inteles ca pot face contestatie in anulare sau revizuire. Care varianta ar avea sanse mai mari de reusita? Este vorba de un proces pentru majorare pensie de intretinere. La primul proces, deoarece adeverinta de student era pentru timpul verii, cand studentii erau in vacanta, s-a respins actiunea, cu recurs. Tot in aceasta faza, eu am depus adeverinte de venit dar si de demisie deoarece nu mai lucram si nici acum nu mai lucrez nicaieri. Acum, la recurs in 07.04.2011, fiind in cursul anului universitar, s-a luat in considerare adeverinta de student a reclamantei si, desi eu am depus la randul meu adeverinte de la ceilalti doi copii ca sunt studenti si am explicat ca nu mai am nicio sursa de venit, mi s-a fixat pensie de intretinere de 521 lei, probabil pe baza adeverintelor de venit din anul anterior. Ce pot face in aceasta situatie? Cel putin sa-mi fie micsorata suma pensiei de intretinere pe care trebuie sa o platesc. Practic nu am de unde.
Multumesc celor care incearca sa ma ajute.