avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters146027

Activitate ContSters146027

Stimate doamne/ domni,
Va cer pararea in privinta procesului meu de divort si ce cai mai usoare de solutionare pot avea .Situatia este in felul urmator si mentionez ca sotul meu nu doreste decat obtinerea bunurilor materiale si banesti , neinteresandu-l situatia mea si a fetei si nici unde vom locui de acum incolo:am solicitat divortul si partajul in luna ianuarie 2010, la prima infatisare -sotul a venit nereprezentat , la cea dea doua a venit cu intampinarea (in care de altfel are niste solicitari aberante in [privinta cheltuielilor comune pe care le mentioneaza , total neadevarat ca le-a achitat de unul singur si a datoriilor legate de niste credite din care mai sunt de achitat apx 3000eur), urmeaza cea de-a treia si presupun ca inca vrea sa ma mai amane(situatia convenindu-i atata timp cat mai are cate o ora copilul in propiere). In privinta divortului motivele au fost cele mai simple invocate(neintelegere...etc), nedorind sa implic si sa amplific situatia deja existenta in sensul in care fiecare am avut relatii extraconjugale in decursul anilor anteriori dar despartirea noastra nu s-a realizat in fapt, in mom de fata locuid totusi impreuna cu fetita in acelasi apartament. In privinta partajului bunurile sunt: 1 masina, apartamentul in care se locuieste in prezent (provenit din mostenirea sotului de la tata si din care imi revine doar jumatate din jumatate), bunurile din casa si mai exista un alt apartament (pe care nu l-am introdus inca in cererea de partaj dar ma intreb daca nu necesita introdus macar in ultimul moment?)pentru care va pun aceasta intrebare pentru care am platit in timpul casatoriei rate la banca pana in 2 noiembrie 2009 dar pt care am semnat acte de vanzare cumparare sub presiunea sotului si l-am vandut soacrei mele...pentru care nu am primit nici un ban.....Legat de acesta, este bine sa-l introduc in solicitarea de partaj acum, in timpul divortului si pot avea vreo sansa(in sensul in care daca se citeaza soacra mea ca martor..va spune ca nu ne-a dat un ban- si se poate anula actul, acesta reintrand in bunurile de partaj sau daca minte si spune ca ne-a dat valoarea de pe contract, aceasta valoare, la randul ei , intra in sumele din partaj?)? Sau exista vreo alta posibilitate de contestare a acestui act astfel incat sa pot demonstra ca pana cu 2 luni in urma ratele au fost achitate impreuna?
Va mai solicit sfatul in privinta plecarii dela domiciuliu actual in alta parte eu si fetita, pt linistea copilului deoarece situatia degenereaza apx in fiecare zi cu scandaluri din partea sotului si deranjarea fetitei in modul cel mai extrem(au fost cazuri in care am fost si lovita de fata cu copilul) si in ce masura ma poate afecta in privinta procesului de partaj.
Va multumesc,